ЗА НАС

СТУДИО ЗА АРХИТЕКТУРА И 
ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР

Студио за архитектура и дизајн на ентериер GVRL+ е формирано во 2021г.Од самите почетоци на  нашето студио за Дизајн на ентериер и архитектура, креираме проекти кои се во тек само со највисоките професионални стандарди.

kontakt-gvrl

НИЕ КРЕИРАМЕ ОТМЕНА АРХИТЕКТУРА И КОМФОРЕН ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН НАСЕКАДЕ ВО СВЕТОТ

БЕНЕФИТИ
ОД СОРАБОТКА СО НАС

Задоволни клиенти низ Европа

Години искуство во развој на проекти

Изведени проекти

клиенти кои се вратиле

ОГРОМНО ИСКУСТВО

Имаме изведено повеќе од 150 дизајн проекти во Европа и локално.

ГИ ПОЧИТУВАМЕ РОКОВИТЕ

Благодарение на систематскиот пристап кон работата и имплементацијата.

ВИСОК КВАЛИТЕТ

Работиме исклучиво со сигурни и искусни изведувачи.

КОМФОРНИ ПЛАНОВИ

Проектите ги правиме според највисоките ергономски стандарди во светот.

ИСКУСТВА ОД НАШИ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ПРАВИМЕ СЕ

Нашите клиенти ни даваат одлични критики. Тоа е затоа што покрај нашиот креативен и
функционален пристап, нашиот бизнис е изграден на создавање професионални, но сепак лични односи.

Неизмерно ви благодариме за  посветеноста, креативноста,  и професионалноста кои ја оживеаа нашата визија за дизајн на ентериер.

Трансформацијата што ја направивте во нашиот стан, се совпаѓа со рендерите и придонесе за неверојатен резултат во дизајнот на ентериер.
Read More

Горан и Тамара

Скопје, Македонија

Само пофални зборови за професионалноста на Гаврил и неговото студио, во неговиот професионален ангажман во нашиот проект.

Од иницијалната идеја до изведбата, Гаврил и неговото студио  целосно ги разбра сите наши потреби и идеи, и успешно ги имплементира во дизајнот на ентериерот.
Read More

Ристе и Билјана

Скопје, Македонија

Соработката со Гаврил и GVRL+ Architects сите овие години и константната соработка за различни проекти и идеи, е многу пријатно искуство.

Нивните идеи се секогаш во тренд со светските стандарди и нивните изведбени цртежи се екстремно детални и нема простор за грешка и пропуст при изведбите на проектот.
Read More

Мартин CEO

New Age, East Gate Mall

ПРОЕКТИ

АЈДЕ ДА СОЗДАДЕМЕ ПРОЕКТ ЗА ВАС

Слободно контактирајте не доколку сакате да нарачате проект, да побарате цени или да добиете понуда. Нашиот менаџер ќе ве контактира што е можно поскоро за да ги разјасни сите детали со Вас.

СОЗДАВАМЕ СТИЛСКИ И УДОБЕН ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН НАСЕКАДЕ

УСЛУГИ

interior designers
interior designer on site
supervision
supervision

ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР

Проект за дизајн на ентериер е сет од цртежи, слики, визуелизации, 3Д модел и технички цртежи за изведба, кои ви озможуваат да го изведете истиот оној ентериер кој сте го добиле како резултат на процесот, без Вие да се измачувате .

ИЗВЕДБА НА ПРОЕКТ

Ние организираме изведба и контрола на квалитет на сите круцијални фази од изведбата и завршните работи.
Ние ќе Ви помогнеме со решавање на сите препреки и неочекувани проблеми додека се работи со изведувачи.

ПРОЕКТ И НАДЗОР НА ИЗВЕДБА

Проект за ентериер и надзор на изведбата е потребно за да се осигурате дека финалниот резултат на завршните работи ќе одговара на дизајнот на проектот.

ПЛАНИРАШ ДА КУПИШ СТАН?

Дали планираш да купиш стан, и да ја направиш твојата животна инвестиција?
Осигурај се, НЕМА ДА НАПРАВИШ НИКАКВА ГРЕШКА, консултирајќи се со нашите експерти.

@gvrl.architecture

Заследете ги нашите профили на социјалните мрежи,
за да ги следите нашите последни проекти и реализации на
gvrl architects.

Beauty Studio Design Skopje

КОНТАКТ

За соработници, добавувачи, изведувачи и било какви прашања за соработка:  hello@gvrl.mk

Скопје

+38975376209
ул. Војвода Васил Чакаларов
3/20 Козле

.

Прилеп

+38975376209
ул. Панде Чесноска бр.12 
Прилеп

.

Генерални прашања:

hello@gvrl.mk

ДОБИЈ ПОНУДА ВЕДНАШ

8 + 4 =