ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР – Скопје

Ние ќе Ви обезбедиме индивидуална премиум услуга на највисоко ниво за дизајн на ентериер во Скопје, и државата.

ПРОЕКТ ЗА ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР

Проект за дизајн на ентериер претставува сет на цртежи, 3Д визуелизации и технички информации кои Ви овозможуваат да го добиете токму ентериерот за кој сте сонувале без каснење и одлагање на роковите и без дополнителни трошоци.

Рок за изработка на проект е 30 денови.

ОД ШТО СЕ СОСТОИ ПРОЕКТОТ


Бидете сигурни дека вашиот распоред ќе биде супер удобен, изводлив и без потешкотии во циркулацијата.

Нашите проектантски решенија и дизајн на ентериер се разликуваат од другите по:
– 
– Добро промислена ергономија;
– Функционалност;
– Разгледување на понатамошни идеи за развој.


Во 3Д моделите и визуелизациите користиме вистински материјали кои што можете да ги набавите или да ги направите по нарачка.

3Д визуелизацијата е слика која Ви претставува како ќе изгледа вашиот простор по завршувањето на изведбата.Комплетот со изведбени технички цртежи се состои од планови, и детали кои што се потребни за имплементацијата на ентериерот кој што Ви е претставен со 3Д визуелизацијата.

Без овој комплет на цртежи, проектот не може да се изведи. Овие информации им овозможуваат на изведувачите да го изведат Вашиот проект прецизно и точно без одолговлекување и непланирани трошоци.

ПРОЦЕС НА РАБОТА ПРИ
ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР

01
ВОВЕДНИ ИНФОРМАЦИИ

Дискутирање на вашите желби, барања и потреби за вашиот простор, договарање рок и потпишување на договор.

 

02
ЗЕМАЊЕ НА МЕРКИ

Посета на локација, фотодокументирање на просторот, и земање на мерки од.

 

03
ПРОЕКТИРАЊЕ ОСНОВА

Развивање на појдовно решение со распоред на мебел и друга опрема.

04
3Д МОДЕЛ

Креирање на 3Д модел од измерениот простор.

05
КОНТРОЛЕН СОСТАНОК

Дискутирање на сите детали на новиот распоред, и презентација на идејата за новиот простор.

06
ВИЗУЕЛИЗАЦИИ

Креирање на 3Д визуелизации од проектираниот простор.

07
ТЕХНИЧКИ ЦРТЕЖИ

Откако проектот е дефиниран во претходните фази, се изработуваат изведбени цртежи за сите фази. (Водовод, електрика, осветлување и мебел)

НАШИОТ ТИМ НЕМА ДА ВЕ ОСТАВИ САМО СО АЛБУМ СО СЛИКИ – НИЕ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ВО СЕКОЈА ФАЗА НА ПРОЕКТОТ

Ние ги поседуваме сите алатки, искуство и вештини за да се фокусираме на достигнување на најдобриот резултат! 

Види ги нашите проекти на овој линк

ЦЕНА НА ПРОЕКТ