Select Page

Coffee Shop Design project

Kлиент: Soho Coffee Shop 

Внатрешен дизајн на кафич

Локација: Прилеп
Година:
2022

Површина: 35m2
Типологија: Угостителство

Следете ги нашите изведби на проекти тука.

Архитектонски стилови Внатрешна архитектура Архитектурен дизајн Дизајн на интериор Архитектонска просторија Внатрешно просторно планирање Дизајн на простор Архитектонска креација Интериорен дизајн Урбанизам и архитектура Модерен архитектурен стил Класична архитектура Архитектонска иновација Архитектонска функционалност Визуелен архитектурен концепт Архитектонски тенденции Врвен архитектурен дизајн Интериорно уредување Внатрешни просторни концепции Архитектурни елементи Архитектурна композиција Визуелна естетика на архитектурата Интериорни тенденции Архитектурно проектирање Креативен дизајн на интериор Архитектурна инспирација Визуелизација на простор Интериорен стил Дизајн на архитектурни детали Внатрешна просторна функционалност Архитектонски форми и облици Интериорна хармонија Архитектурна интеракција со природата Интериорно осветлување Архитектурно инженерство Концептуален архитектурен дизајн Внатрешна декорација Архитектурна функционалност Интериорни елементи Архитектурни материјали Внатрешни архитектурни техники Архитектурни инспирации од природата Интериорни бои и финиши Архитектурна филозофија Внатрешни дизајнерски трендови Архитектонски примери Интериорни иновации Архитектурна планираност Внатрешни дизајнерски елементи Архитектурни аспекти на енергијата Интериорни аранжмани Архитектурни амбиенти Внатрешни архитектурни перспективи Архитектурни дизајнерски детали Интериорни концепции Архитектурна автентичност Внатрешни архитектурни решенија Архитектурни техники за просторно исцртување Интериорно удобство Архитектурни урбанистички проекти Внатрешни просторни предизвици Архитектурни креативни процеси Интериорна функционалност Архитектурни контексти Внатрешни дизајнерски стандарди Архитектурни просторни ресурси Интериорни визуални ефекти Архитектурни софистикации Внатрешни архитектурни визии Архитектурни композиторски техники Интериорни архитектурни спецификации Архитектурни дизајнерски принципи Внатрешни архитектурни инспирации Архитектурни дизајнерски процеси Интериорни архитектурни стилови Архитектурни дизајнерски концепти Внатрешни архитектурни стандарди Архитектурни дизајнерски модели Интериорни архитектурни елементи Архитектурни интеграции на технологијата

Внатрешно уредување на просторот.
Фирма за внатрешно уредување.
Архитект за внатрешно уредување.
Проект за ентериер.
Проект за внатрешно уредување.

Проектот за SOHO COFFEE SHOP е награден со највисоката награда во европа од рангот на проекти во категорија угостителство. Повеќе за наградата може да прочитате на следниот линк.

Побарај понуда

Пополнете ја контакт формата со основните податоци за понуда, и еден од нашите експерти ќе ве контактира веднаш

3 + 10 =