ДИЗАЈНОТ Е НАША ПАСИЈА

GVRL+ е наградувано студио за архитектура и дизајн Оформено од  Гаврил Бошкоски во 2021г, GVRL+ е мултидисциплинарно дизајн студио кое брзо прераснува во центарот на вниманието на интернационалната сцена.

Мотивирани од глобалните трендови, нашата цел е да создаваме пријатни и безвременски простори за клиентите локално, но исто така и надвор од границите во Европа и пошироко. Нашето студио ги прспособува нашите дизајнерски проекти за да им одговараат на животниот стил на нашите клиенти, истовремено држејќи високи стандарди на извонредност и убавина. Предводено од нашиот главен Архитект Гаврил Бошкоски, кој  поседува богато искуство од областа на дизајнор и инженерските принципи пред да го основа своето студио. Нашето портфолио со проетки опфаќа низа проекти за внатрешен дизајн и архитектура, почнувајќи од станбени објекти, деловни простори, канцеларии,  здравствени установи и тн.

Филозофија

Ние сметаме дека вашата вистинска личност треба да блесне преку дизајнот на вашиот простор. Затоа нашето студио е фокусирано на креирање простори кои го отсликуваат вашиот уникатен идентитет и ја изразуваат вашата приказна. Во сите наши проект ќе забележите доза на елеганција.  Нашиот стил, неретко спојува безвременски и модерни стилови, создавајќи свежа и уникатна атмосфера.  Нашиот тим му пристапува на секој проект со непоколеблив ентузијазам, инспирација и желба за создавање нешто вистински посебно.

Пристап

Иновативниот и дизајнот по нарачка, е во суштината на нашиот пристап во GVRL+ Architects.  Тесно соработуваме со нашата разновидната клиентела од првиот состанок до крајниот дизајн, па се до изведбата. Секој наш проетк за внатрешно уредување кој го работиме е специјално креиран со оглед на неговиот уникатен амбиент, покажувајќи извонредна вредност и чист архитектонски израз. Дополнително, секој аспект на проектот е повторно разгледан се со цел да одговара на барањата на клиентите.  Доколку имате потреба, нашето студио обезбедува стручен надзор во текот на изведбата, залагајќи се за високо задоволство на клиентот од почеток до крај.

Резултат

Во секој проект за внатрешен дизајн кој го превземаме, ние ги почитуваме информациите и барањата кои ги добиваме од  клиентите, и беспрекорно ги интегрираме во креативниот процес. Заедно започнуваме патување за да ја оживееме визијата на нашите клиенти, обезбедувајќи стручни соработници на секој чекор од патот. Нашиот прецизен и педантен однос кон деталите, заедно со нашата страст за дизајн на иновативни ентериери и архитектура, е препознат од нашите бројни клиенти. Како што добиваме поголема доверба, и со растењето на нашето искуство, ние константно ги подобруваме нашите услуги. Ова значи дека, како што вашата уникатна визија се обликува, така се адаптираме и ние, континуирано се подобруваме за да го дадеме најдобриот резултат.

ПОРТФОЛИО

Погледни дел од нашите проекти за внатрешен дизајн и архитектура тука.
Дел од нашите изведени проекти тука

Our Founder

interior designer gavril boshkoski skopje

Meet Gavril Boshkoski, a young and successful architect based in Skopje, North Macedonia. With his creativity and drive to improve spaces for his clients, Gavril has quickly made a name for himself in the industry.

Gavril’s passion for architecture started at a young age. He was always fascinated by how buildings could shape the world around us and make a difference in people’s lives. He pursued his dream by studying architecture at the University of Skopje, where he developed his skills and learned the technical aspects of the profession.

After graduating, Gavril began his career working with several well-known architecture firms in Skopje. He quickly gained experience working on a variety of projects, from residential homes to commercial buildings, offices design and retail. His dedication and attention to detail made him stand out, and he soon began to attract his own clients.

Gavril’s approach to architecture is centered around his clients’ needs. He takes the time to understand their vision and goals for the space, and works closely with them throughout the entire design process. He is always looking for ways to improve his work and bring the latest trends in architecture to his clients.

His commitment to excellence has earned him a loyal following of clients who trust him to create beautiful and functional spaces. He is always pushing himself to improve his work and bring new ideas  exclusively designed for his clients.

In his free time, Gavril enjoys exploring the architecture of different cities and drawing inspiration from his travels. He also enjoys giving back to his community by volunteering his time and skills to local organizations.