АРХИТЕКТОНСКИ УСЛУГИ И ДИЗАЈН НА ЕНТЕРЕР

Нашето студио ќе изработи премиум проект, на највисоко ниво било каде во државата или светот, во тек со највисоките стандарди.

modern kitchen design minimalist wood textures

УСЛУГИ

interior designers
interior designer on site
supervision

ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР

Проект за дизајн на ентериер е сет од цртежи, слики, визуелизации, 3Д модел и технички цртежи за изведба, кои ви озможуваат да го изведете истиот оној ентериер кој сте го добиле како резултат на процесот, без Вие да се измачувате .

ИЗВЕДБА НА ПРОЕКТ

Ние организираме изведба и контрола на квалитет на сите круцијални фази од изведбата и завршните работи.
Ние ќе Ви помогнеме со решавање на сите препреки и неочекувани проблеми додека се работи со изведувачи.

ПРОЕКТ И НАДЗОР НА ИЗВЕДБА

Проект за ентериер и надзор на изведбата е потребно за да се осигурате дека финалниот резултат на завршните работи ќе одговара на дизајнот на проектот.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Address

Skopje, North Macedonia

Email

Phone

00 (389) 75 376 209

6 + 1 =