Select Page

ентериерно решение пред и потоа

Ентериерно решение – Пред потоа Во светот на внатрешното уредување, нема нешто што е позадоволувачко, од добра пред – потоа фотосесија. Гледањето, како еден неиснпиративен и заборавен простор, оживува во убав корисен простор е инспиративно на повеќе...
Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна соба Модерен дизајн на дневна соба треба да е појдовна точка за секој дом. Дневната соба претставува главен простор во вашиот дом, кој треба да е комфорен, и привлечен, креиран според вашиот ,,лајфстајл”. Додека „модерното“ и „современото“ често...