Select Page
Спуштен плафон

Спуштен плафон

Спуштен плафон – Дизајн Спуштен плафон во внатрешните простори може да го направи ентериерот многу по елегантен, и да му даде топлина и смиреност на просторот доколку истиот правилно се направи.Денес Архитектите и Дизајнерите на внатрешен ентериер ја користат...

ентериерно решение пред и потоа

Ентериерно решение – Пред потоа Во светот на внатрешното уредување, нема нешто што е позадоволувачко, од добра пред – потоа фотосесија. Гледањето, како еден неиснпиративен и заборавен простор, оживува во убав корисен простор е инспиративно на повеќе...
Кујнски апарати – GAGGENAU

Кујнски апарати – GAGGENAU

GAGGENAU – Олицетворение на луксузни кујнски апарати, сега и во Македонија Оваа недела, направивме кратка посета на новиот салон на GAGGENAU Македонија, во Скопје. GAGGENAU е водечки бренд за кујнски апарати и презеде пионерска улога во иновациите и дизајнот....
Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна соба Модерен дизајн на дневна соба треба да е појдовна точка за секој дом. Дневната соба претставува главен простор во вашиот дом, кој треба да е комфорен, и привлечен, креиран според вашиот ,,лајфстајл”. Додека „модерното“ и „современото“ често...
Архитект за внатрешно уредување

Архитект за внатрешно уредување

Незаменливата улога на Архитект за внатрешно уредување Започнувањето на проект за внатрешно уредување – дизајн на ентериер знае да биде возбудлив потфат на почетокот, но многу брзо може да се претвори во ноќна мора, без соодветна експертиза и искуство. Додека...