Select Page
Кујнски апарати – GAGGENAU

Кујнски апарати – GAGGENAU

GAGGENAU – Олицетворение на луксузни кујнски апарати, сега и во Македонија Оваа недела, направивме кратка посета на новиот салон на GAGGENAU Македонија, во Скопје. GAGGENAU е водечки бренд за кујнски апарати и презеде пионерска улога во иновациите и дизајнот....
Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна соба Модерен дизајн на дневна соба треба да е појдовна точка за секој дом. Дневната соба претставува главен простор во вашиот дом, кој треба да е комфорен, и привлечен, креиран според вашиот ,,лајфстајл”. Додека „модерното“ и „современото“ често...