ПРОЕКТ И АВТОРСКИ НАДЗОР

Со услугата проект и авторски надзор над истиот, овозможуваме надзор над вашите изведувачи и мајстори кои вршат изведба на структурни фази и завршни работи во вашиот простор.

ГО НАДГЛЕДУВАМЕ КВАЛИТЕТОТ И ПРЕЦИЗНОСТА НА СИТЕ ФАЗИ НА ИЗВЕДБАТА

Доколку поседувате ваши изведувачи и мајстори, но сакате да избегнете недоразбирања, услугата ПРОЕКТ И АВТОРСКИ НАДЗОР е совршена за вас. Нашиот тим доаѓа 2 пати во неделата на терен.

Авторскиот надзор ви овозможува да ги избегнете непријатните изненадувања. Во моментот кога сте го прифатиле финалниот проект за дизајн на ентериер, Вие веќе ментално живеете во тој простор. Нашиот тим составен од експерти за изведба ќе се погржи вашиот проект да биде целосно изведен според договореното.

ПРОЦЕС НА РАБОТА

Авторскиот надзор врз имплементацијата на проектот е алатка која е тука за да Ве направи сигурни дека ќе го добиете проектот кој што сте го виделе на визуелизациите и за кој сте платиле.

ПЛАНИРАНИ КОНТРОЛИ

Во цената е вклучено посета на објект еднаш неделно. (4 пати месечно).
Дополнителни посети се наплаќаат дополнително. 

НАДЗОР НА УСОГЛАСЕНОСТ
СО ПРОЕКТОТ

Нашиот тим се грижи за нашите проекти, поради тоа ќе им го објасниме секој детал на изведувачите посебно, за да биде во согласност со проектот.

КОНТРОЛА НА НЕПЛАНИРАНИ РАБОТИ ВО ТЕК НА ИЗВЕДБА 

Правење прилагодувања на авторските планови, доколку поради непланирани работи се појавил некаков проблем.

КОНСУЛТАЦИЈА ПРИ ПОТЕНЦИЈАЛНИ ПРОБЛЕМИ

Доколку вашите изведувачи прв пат се среќаваат со некои материјали, нашиот тим е тука тоа да го објасни.

НАШИОТ ТИМ НЕМА ДА ВЕ ОСТАВИ САМО СО АЛБУМ СО СЛИКИ – НИЕ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ВО СЕКОЈА ФАЗА НА ПРОЕКТОТ

Ги имаме сите алатки, искуство и вештини за да се фокусираме на постигнување на најдобриот резултат!

Погледнете повеќе дизајн проекти изведени со услугата ПРОЕКТ И АВТОРСКИ НАДЗОР тука.