Select Page
Дизајн на кујна

Дизајн на кујна

Дизајн на кујна – совршениот распоред е клучен Во денешно време, концепцијата за дизајн на кујна еволуира и се трансформира во нешто што не само што го задоволува функционалниот аспект, туку и креира визуелно впечатлив простор. Современата кујна не е веќе само...
Спуштен плафон

Спуштен плафон

Спуштен плафон – Дизајн Спуштен плафон во внатрешните простори може да го направи ентериерот многу по елегантен, и да му даде топлина и смиреност на просторот доколку истиот правилно се направи.Денес Архитектите и Дизајнерите на внатрешен ентериер ја користат...

Eнтериерно решение – Пред и Потоа

Ентериерно решение – Пред потоа Во светот на внатрешното уредување, нема нешто што е позадоволувачко, од добра пред – потоа фотосесија. Гледањето, како еден неиснпиративен и заборавен простор, оживува во убав корисен простор е инспиративно на повеќе...
Осветлување – најбитен елемент во вашиот дом

Осветлување – најбитен елемент во вашиот дом

Осветлување на ентериер –  најбитен елемент во вашиот дом Осветлување во дизајн на ентериер подразбира креативно и наменско користење на вештачката светлина со цел нагласување на убавите детали и естетиката на просторот. Додадената светлина може да ги потенцира...
Дизајн на ентериер во Скопје

Дизајн на ентериер во Скопје

Што значи да креираш добар дизајн на ентериер во Македонија? Овој блог мора да започне со парафразата ,,Дизајн на ентериер не е само редење на мебел во 3Д”.Дизајнот на ентериер е креативната гранка на архитектурата, која подразбира чувствување на просторот пред...