Select Page

BT House interior design

BT House Interior design Kлиент: Приватен Внатрешен дизајн на куќа Локација: СкопјеГодина: 2023 Површина: 100m2Типологија: Станбен Следете ги нашите изведби на проекти тука. Внатрешен дизајн на Ателје FRAN TRENOV Hiarstylist Архитектонски стилови Внатрешна архитектура...
Soho coffee shop design

Soho coffee shop design

Coffee Shop Design project Kлиент: Soho Coffee Shop  Внатрешен дизајн на кафич Локација: ПрилепГодина: 2022 Површина: 35m2Типологија: Угостителство Следете ги нашите изведби на проекти тука. Архитектонски стилови Внатрешна архитектура Архитектурен дизајн Дизајн на...