Select Page

Ентериерно решение – Пред потоа

Во светот на внатрешното уредување, нема нешто што е позадоволувачко, од добра пред – потоа фотосесија. Гледањето, како еден неиснпиративен и заборавен простор, оживува во убав корисен простор е инспиративно на повеќе начини. Во овој блог ќе Ви претставиме едно ентериерно решение, од многуте комплетни реновирања кои што сме ги изработиле. Овој стан од 51m2, со себе носеше доста неправилности и нелогичности во самото проектирање и изведбата на истиот.
Станот за кој го изработивме ова ентериерно решение, во својот распоред немаше предвидено простор за кујна, што е апсурдно за било каков дом. 

ДНЕВНА СОБА 

ПРЕД

ПОТОА

ПРЕД

ПОТОА

ПРЕД

ПОТОА

СПАЛНА СОБА 

ПРЕД

ПОТОА

ПРЕД

ПОТОА

ПРЕД

ПОТОА

TУКА
можете да ги погледнете дел од нашите проекти кои се изведени идентично според нашите проекти. Нашиот искусен тим од архитекти, вложува големо внимание на нашите проекти за да се креира простор кој ќе одговара на вашите потреби.

На овој link посетете го нашиот победнички проект во категорија угостителство, кој остави посебен печат во нашето портфолио.

BT House design

Beaty studio design

LUXURY APARTMENT DESIGN

Дизајн на кујна

Дизајн на кујна - совршениот распоред е клученВо...

Спуштен плафон

Спуштен плафон - ДизајнСпуштен плафон во...

Дизајн на дневна соба

Дизајн на дневна собаМодерен дизајн на дневна...

Архитект за внатрешно уредување

Незаменливата улога на Архитект за внатрешно...

Дизајнер за внатрешно уредување

Дизајнер за внатрешно уредувањеВнатрешниот...

Осветлување – најбитен елемент во вашиот дом

Осветлување на ентериер -  најбитен елемент во...

Внатрешно уредувања на стан

Внатрешно уредување на стан - проектБенефити од...

Кога да се нарача проект за внатрешно уредување?

Кога да се нарача проект за внатрешно...

Дизајн на ентериер во Скопје

Што значи да креираш добар дизајн на ентериер во...